GRILLÁZS KÉSZÍTÉS

(Ez talán a szívem csücske, itt jegyzett készítő vagyok)

Megismertetlek a cukor olvasztás rejtelmeivel és a második nap végére olyan alkotást mondhatsz magadénak, amiről nem is álmodtál!

2 napos a tanfolyam:

Első nap a technológiai megbeszélés, majd a cukor olvasztással folytatódik, mikor az olvasztott cukorba beleszórjuk az olajos magot- attól kezdve kész a grillázs. Ami lehet csemege, de mi tortát készítünk. Az előzőleg lerajzolt tortát alkotó elemeit egyenként elkészítjük. Ekkor már dél is elmúlik. Röpke ebéd, és elkezdjük összerakni a torta darabjait. Rajz szerint minden darabot a helyére ragasztunk és a kész tortát kartonra rakjuk, ami azt jelenti, hogy az első nap végére értünk.

Második nap a tortánkat felöltöztetjük, díszítjük!

Kora délutánra kész a díszítés, ami szívet melengető alkotás lett. További kérdések (ha van) megbeszéljük, azok végeztével már rajtad áll, hogy engem is lekörözz!!!



Top